Niecodzienny sposób przyprawienia ryby w duchu fusion cuisine.
Przepis na Łosoś z przyprawami lekko po indyjsku >>
Jeszcze nie próbowałam - w domu tylko ja jadam musztardę - ale wygląda ciekawie.
Przepis na Dorsz z musztardową skórką >>
Bardzo fajny sposób na doskonałą rybę, jaką jest okoń morski. Fakt, tylko dla wielbicieli kminku, no ale tacy także są na świecie - a kminek doskonale pasuje do alzackiego sera Munster, który jest istotnym składnikiem sosu. Ja bardzo lubię kminek.
Przepis na Okoń morski po alzacku >>
Delikatne "zraziki" z dwu rodzajów łososia. Doskonałe na walentynkową kolację - kolor też odpowiedni - a podajemy je z ziemniakami duszonymi w maśle (patrz przepis) i zieloną sałatą z cytrynowym dressingiem z kolendrą (patrz przepis, bez czosnku - rzecz jasna ;-)).
Przepis na Roladki z łososia na ciepło >>